Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g bjørnebær
100g multer
40 g solbær
40 g store blåbær
4 ss konjakk eller 6 ss sherry
2 stor ts Thai fiskesaus
4 ss honning (lynghonning)
Bland bærene forsiktig og varm dem opp i en kjele på svak varme. Rør inn konjakk eller sherry og fiskesaus.
Varm honning til den er tyntflytende og rør den forsiktig inn i bærene. Helles i glass. Pynt med mynte eller sitronmelisse og tre dråper eggelikør til hver.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas