Flere resulteter finnes under oppskriften
150 g malte skåldede mandler
150 g smør
150 g melis
3 barneskjeer fløte
Disse kakene må håndteres med den største forsiktighet, de er flortynne og brekker veldig lett.
Ingrediensene røres sammen i en kasserolle og varmes forsiktig opp over middels varme til de smeltes sammen. Må ikke koke!
Tas av platen og settes på bakepapir i teskjestore klatter med god avstand imellom.
Stekes ved 160 C midt i vonen til de er lyst gylne, ca 5 minutter.
Oppbevares i boks under lokk. Det kan være lurt å legge ark med bakepapir mellom lagene i boksen for å beskytte dem bedre mot skader.
Vanskelig å angi eksakt antall, men det er nok til å fylle en middels stor kakeboks.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift