Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g smør
6 dl melk
50 g gjær
1 egg
2 ts salt
1 ss sukker
17 dl hvetemel
Fyll:
100 g mykt smør
Pynt:
1 egg
valmuefrø
(30 stk.)
Smelt smør og lunk melken, rør gjæren ut i væsken. Tilsett egg, salt og sukker og elt inn i melet.
La deigen heve under plast i ca 30 min.
Ta deigen opp på melet bakebord og kjevle den ut til et rektangel, 45 x 100 cm. Fordel mykt smør over hele deigen og del den i tre på langs, til 15 x 100 cm. Rull emnene sammen til tre tynne pølser. Del hver pølse i fem biter, del så hver bit i to på langs. Snurr de delte pølsene sammen til en krans. Sett dem på bakepapir på platen og la dem heve under plast i ca 40 minutter.
Stem dem ved 225 C i ca 10 minutter. Avkjøles på rist.
Kransene kan dypfryses.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift