Flere resulteter finnes under oppskriften
1 3/4 dl fløte
1 egg
125 g sukker
500 g hvetemel
1 ts kardemomme
1 ts vaniljesukker
325 g smør
Visp kremfløten stiv. Visp egg og sukker til eggedosis og ha i kremen. Smuldre smøret i de tørre, ingrediensene og bland det i eggedosis/kremblandingen.
Sett deigen kjølig ca 2 timer.
Kjevle deigen ut og skjær leiver etter størrelsen på gorojernet ditt. Stek kakene lyst gylne og sprø på svak varme.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift