Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g mandelmasse
2 små egg
revet skall av 1-2 appelsiner
nøttekjerner til pynt
(ca 50 stk.)
Forvarm ovnen til 150-175 C. Riv mandelmassen grovt på råkostjern. Bland den med egg og revet appelsinskall. Rør til en jevn røre.
Legg røren i topper på plater, godt smurte eller dekket med bakepapir, ved hjelp av to teskjeer. Trykk en nøttekjerne ned i hver kake.
Stek kakene midt i ovnen i 10 minutter ved 175 C eller ca 15 minutter ved 150 C.
Hvis kakene stekes på smurt plate, bør de løsnes før de er kalde.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift