Flere resulteter finnes under oppskriften
150 g margarin 2 dl sukker 2 egg 250 g hvetemel 2 ts bakepulver 1 ½ dl melk 1-2 dl rosiner
(ca 25 stk) Rør smør og sukker lett og porøst. Rør i eggene, ett om gangen. Sikt sammen mel og bakepulver og tilsett det vekselvis med melken. Ha eventuelt i rosiner. Smør muffins- eller sandkakeformer godt. Fyll formene ca ¾ fulle. Stek kakene midt i ovnen ved 170-180 C, til de har pen farge og er gjennomstekte, ca 10 minutter. Avkjøl kakene noen minutter før de tas forsiktig ut av formene og avkjøles på rist. Denne oppskriften på Duller kommer fra Aust-Agder og smaker godt til kaffe eller te. Deigen kan om ønskelig tilsettes litt sitronskall eller kakao.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift