Flere resulteter finnes under oppskriften
3 ½ dl hvetemel
1 ½ ts bakepulver
¼ ts salt
400 g revet kokos
1 dl kokossirup
125 g usaltet smør, romtemperert
1 ¾ dl sukker
2 egg
2 ts vaniljeekstrakt eller vaniljesukker
1 ¼ dl melk
GLASUR:
100 g Philadelpiaost
350 g melis
4 ss smør
(6 store eller 12 små muffins)
Bland de tørre ingrediensene i en stor bolle. Fukt kokosen med kokossirup og bland halvparten inn I de tørre ingrediensene. Hold av resten til pynt.
Visp smør mykt i kjøkkenmaskin og rør inn sukker. Tilsett eggene, ett om gangen, og visp til blandingen er luftig. Rør melken inn i eggeblandingen sammen med vaniljeekstrakt eller sukker og de tørre ingrediensene.
Fordel røren i papirkledde former, nesten opp til kanten. Store muffins stekes i 25-30 minutter ved 175 C, små muffins noe kortere.
Kjør romtemperert ost og smør luftig i kjøkkenmaskin og bland inn sukker. Pisk til glasuren er jevn. Smør kremen over muffinsene når de er ferdigstekt, og dryss rikelig med kokos over.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift