Flere resulteter finnes under oppskriften
3 egg
3 dl kulturmelk
3/4 dl sukker
1 1/2 ts natron
4 1/2 dl hvetemel
smør
Visp sammen egg og melk. Rør inn de tørre ingrediensene til en glatt røre som siles og settes til svelling i kjøleskap i 30 minutter.
Lappene stekes på takke eller i en teflon stekepanne med litt smør. Øs på røre. Bruk baksiden av en skje til å gni ut lappene til tynne kaker som stekes på begge sider på middels varme.
Lappene serveres med smør, sukker og syltetøy eller rømme.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift