Flere resulteter finnes under oppskriften
Rømmevafler:
4 dl krem- eller seterrømme
1 dl vann
3 dl hvetemel
seterrømme
multe
(10-12 plater)
Vaffelrøren blir alltid bedre i vaffeljernet om den får hvile 30-60 minutter før steking. Pisk fløten eller rømmen stiv. Bland inn vann og mel til en fin røre uten klumper. Stek vaflene lysebrune og sprø.
Server rømmetallerken med multe og varme, sprø rømmevafler ved siden av.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift