Flere resulteter finnes under oppskriften
50 g margarin eller 3 ss olje
2 dl vann
5 dl melk
50 g gjær
1 ts salt
17 dl hvetemel
Smelt margarin, tilsett vann og melk og varm opp til blandingen er lunken. Rør ut gjæren i melkeblandingen. Tilsett salt og mesteparten av hvetemelet. Elt deigen godt til den blir glatt og smidig og slipper bollen. Dekk til, og la deigen heve til dobbel størrelse. Legg deigen på bordet og form den til store eller små bakverk.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift