Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g rå rogn 200 g hvetemel 3 dl melk ½ ts salt 1 ss sukker ¼ ts kardemomme
(4-5 plater) Skyll og tørk rognen. Skrap den godt ut av rognsekken. Tilsett resten av ingrediensene og visp alt godt sammen. La røren svelle i ca 30 minutter. Varm vaffeljernet og smør det. Fyll i en øse med røre og stek vaflene pent gulbrune. Det var sjelden mangel på rogn i fiskekonas kjøkken, og dette var en fin måte å utnytte den på. Vaflene smaker best nystekt. De kan serveres med smør og sukker eller syltetøy.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift