Flere resulteter finnes under oppskriften
7 dl hvetemel
1 ½ dl farin
2 ts hornsalt
125 g margarin eller smør
1 krm mandelessens
1 egg
1 ½ dl melk
sammenvispet egg
perlesukker
(ca 20 stk.)
Forvarm ovnen til 225 C. Bland mel, sukker og hornsalt i en bolle. Smuldre fettet i melblandingen med fingertuppene eller en gaffel. Tilsett mandeldråper, egg og melk og arbeid alt raskt sammen til en deig.
Rull deigen ut til 2 lengder, 40-50 cm lange, på bakebord drysset med mel. Skjær lengdene i 4-5 cm brede kubber. Pensle dem med sammenvispet egg. Dryss over perlesukker. Legg kakene på en smurt plate.
Stekes midt i ovnen i 12-15 minutter. Avkjøl kakene på rist.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift