Flere resulteter finnes under oppskriften
4 egg
135 g sukker
4 ss kakaopulver
80 g hvetemel
1 ss potetmel
1 ts bakepulver
Fyll:
3-4 ss aprikossyltetøy
2 dl kremfløte
1 ss likør
1 boks hermetiske aprikoser, ca 400 g
Glasur:
1 plate kokesjokolade
30 g smør
1 ss sterk kaffe
Pynt:
Mandelflak
aprikoser
Visp egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt i kakao, mel og bakepulver. Bland alt forsiktig med en slikkepott.
Smør langpannen og dekk bunnen med bakepapir. Fordel røren jevnt og stek kaken ved 200 C i ca. 12 minutter.
Hvelv den på sukkerstrødd matpapir og la formen ligge over kaken til den er avkjølt. Smør syltetøyet over den avkjølte kaken.
Visp fløten til luftig krem. Smak den eventuelt til med likør. Sil saften fra aprikosene. Ta av et par frukter til pynt og hakk resten. Bland frukten i kremen. Bre kremen over kaken.
Rull den sammen fra langsiden og sett den i kjøleskapet.
Smelt sjokolade til glasuren sammen med smør og kaffe og rør den til en jevn glasur.
Smør glasuren på kaken. Pynt med aprikoser og mandler.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift