Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g hvetemel
175 g sukker
1 ss bakepulver
finrevet skall av 1 appelsin
½ ts salt
3 dl skummet melk
2 sammenvispede egg
85 g smeltet smør
250 g bjørnebær
(12 stk.)
Bland hvetemel, sukker, bakepulver, finrevet skall av 1 appelsin og salt i en stor bolle. Bland så melk, egg og smeltet smør i en annen bolle. Lag en grop i midten av de tørre ingrediensene og hell i melkeblandingen. Rør til ingrediensene er akkurat blandet og blandingen er ganske stiv, men ikke lenger.
Vend forsiktig inn friske eller dypfryste bjørnebær og fyll røren helt opp i 12 smurte fordypninger i et muffinsformbrett. Stek muffinsene i forvarmet ovn ved 200 C i 15-18 minutter til de er pent hevet og gyllenbrune på toppen. La dem stå til avkjøling i formen i noen minutter, hvelv dem så forsiktig ut på en metallrist og avkjøl dem helt.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift