Flere resulteter finnes under oppskriften
1-2 egg ¾ dl sukker 5-6 dl kulturmelk ¾ ts natron ½ ts bakepulver 3-4 dl hvetemel/byggmel
Bland sammen eggeplommer, sukker, melk, natron, bakepulver og mel. Visp eggehvitene stive og tilsett dem til slutt. Øs en spiseskje røre til hver kake, på takke eller bruk stekepannen. Jevn røren utover. Stek kakene pent gulbrune på begge sider. Disse kakene fra Møre og Romsdal ble spist mye på setra om sommeren i gamle dager, og er fortsatt brukt. Skjebladkake kunne også bakes med sur melk og byggmel i stedet for hvetemel. Kakene serveres med smør og sukker, sirup eller ost.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift