Flere resulteter finnes under oppskriften
4 dl melk
2 egg
2 dl hvetemel
1 ts salt
1 ts sukker
250 g frisk sopp
1 løk
3 ss smør eller olje
Ha melk, egg, hvetemel, salt og sukker i en bolle og pisk det til en porøs røre. La den stå og svelle i ca 30 minutter.
Finhakk soppen og løken. La soppen koke inn i sin egen kraft og brun løken lett i smør eller olje. Bland soppen og løken i røren og hell den i en liten smørt langpanne. Pannekakene skal være nokså tykk. Stek det i ovnen ved 250 C i ca 30 minutter og server den varm med grønnsaksalat til.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift