Flere resulteter finnes under oppskriften
350 g mandler
100 g sukker
2 ss smør eller margarin
1/2 ss appelsinblomstvann eller frisk appelsinsaft
4 1/2 dl hvetemel
2 ss smør eller margarin
vann
(ca 15 horn)
Hakk mandlene og støt dem fint. De kan også males på kvern, men støting gir en finere konsistens.
Tilsett sukker og smeltet smør, samt appelsinblomstvann, eller frisk appelsinsaft. Spe saften forsiktig i mandelmassen, så mye at den bindes.
Bland hvetemel, smeltet smør og så mye vann at det blir en deig som er godt å arbeide med.
Del mandelfyllet og deigen i 15-16 porsjoner. Kjevle og strekk hvert deigemne til en papirtynn leiv. Trill mandelmassen til pølser, som rulles inn i deigen. Form til horn.
Stek hornene midt i ovnen ved 225-250 C i ca 15 minutter. Prikk dem under stekingen om nødvendig.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift