Flere resulteter finnes under oppskriften
200 g smør
5 dl hvetemel
1 ¼ dl kaldt vann
sammenpisket egg til pensling
Fyll:
100 g kokt skinke
2 ss smør
1 ½ ss hvetemel
2 dl fløte
1 hønsebuljongterning
1 dl vann
2 eggeplommer
3 ss revet parmesanost
2 pakker fryst broccoli
Smuldre smøret i melet, tilsatt iskaldt vann og arbeid deigen smidig. Gjør dette så raskt som mulig, slik at deigen ikke tar varme fra fingertuppene dine. Dekk med plast og la den stå kaldt en times tid.
Skjær skinken i små terninger. Fres dem i smør i en stekepanne, strø over mel og spe med fløte og terningbuljong. Trekk pannen fra varmen og rør inn eggeplommer og 2 ss revet ost.
Kle en form (paiform eller springform) med 2/3 av deigen, prikk den med en gaffel, og strø over 1 ss revet ost.
Forvell broccolien i kokende vann 2 minutter, la den renne av og avkjøles. Legg broccolien i formen og dekk med sausen.
Del resten av deigen i remser som legges over paien som gitterlokk. Pensle med egg, stek paien ved 225 C i ca 30 minutter.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift