Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g hvetemel
200 g smør eller margarin
1 dl sukker
1 eggeplomme
2 ss vann
pynt med sukker eller perlesukker
Bland sammen mel og sukker og smuldre smøret i blandingen. Tilsett eggeplommen. Til slutt blandes vannet inn. Kna deigen godt sammen og sett den i kjøleskapet en god stund.
Ha deigen på bakebordet og trill ut fingertykke stenger. Disse dele i ca 4 cm lange emner. Sett dem på smurt eller papirkledd bakeplate og dryss på litt sukker eller perlesukker.
Stekes ved 190 C, midt i ovnen til de er så vidt gylne.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift