Flere resulteter finnes under oppskriften
2 egg
2 ½ dl melk
25 g gjær
8 ½ dl hvetemel
½ ts salt
karve
Rør ut gjæren i litt lunken melk. Tilsett sammenpisket egg, resten av melken og bland inn mel, salt og 1-2 ts karve. Arbeid deigen smidig.
Trill ut lengder og form små kringler. Legg dem over i en kjele med kokende vann, noen av gangen. Kringlene skal småkoke til de flyter opp.
Legg kringlene over på smurt plate og stek dem ved 250 C i 12-14 minutter.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift