Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g sammalt fint hvetemel
500 g havremel
500 g hvetemel
1 l vann
salt
Melet blandes. Tilsett vann, og elt sammen til en fast deig.
Ta en del av deigen og kjevle denne ut til en 2-2 1/2 cm tykk leiv. Stikk ut emner med en utstikkring på ca 9 cm i diameter.
Emnene kjevles ut med et riflet eller rutet kjevle til en tynn leiv. Leiven stekes på takke ved middels varme på begge sider til den har lys farge.
De ferdigstekte leivene brettes enten dobbelt eller avkjøles runde.
Oppbevar leivene i stabler under lett press i et tørt og kjølig rom.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift