Flere resulteter finnes under oppskriften
25 g gjær
75 g margarin
2 dl melk
½ dl sukker
revet skall av ¼ sitron
7 dl hvetemel
Fyll:
3 ss margarin
3 ss sukker
1 ts kanel
2 dl rosiner
75 g malte mandler
Pynt:
Eggepensling
1 ss perslesukker
Smuldre gjæren i bakebollen. Varm margarin og melk til fingervarmt og hell det over gjæren. Tilsett egg, men hold av litt til pensling. Tilsett sukker, sitronskall og hvetemel og rør til en ganske fast og jevn deig. La deigen heve til dobbel størrelse.
Trill deigen til 50 cm lengde. Kjevle ut til 20 cm bredde. Smør leiven med margarin og dryss sukker og kanel over. Rull sammen. Legg rullen som en krans på stekeplata. Skjær eller klipp snitt i det ytterste laget oppå kransen. La kransen etterheve godt. Pensle med egg og dryss perlesukker over. Stek kransen pent gyllen ved 200 C i 20 minutter på midterste rille.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift