Flere resulteter finnes under oppskriften
10 egg
500 g sukker
500 g usaltet smør
500 g hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
75 g mandler
75 g korinter
Smelt smøret og rør det hvitt med sukkeret. Rør inn eggene, to av gangen, deretter mel, bakepulver og vaniljesukker.
Legg røra jevnt ut over i en langpanne som er dekket med bakepapir. Strø hakkete mandler og korinter over. Stek lys gyllenbrun, skjær i spisser med skarp kniv.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift