Flere resulteter finnes under oppskriften
9 dl hvetemel
1 dl sukker
1 ts salt
6 ts bakepulver
250 g usaltet smør, romtemperert
2 egg
5 dl melk
(10 store eller 18 små muffins)
Bland de tørre ingrediensene i en stor bolle og smuldre smøret i med fingrene. Sett bollen til side.
Pisk eggene og ha i melken. Lag en fordypning i de tørre ingrediensene og rør inn eggeblandingen. Rør forsiktig til alt er blandet. Fordel røren opp til kanten i smurte muffinsformer og stek ved 180 C i 25-30 minutter. Serveres varme med smør og syltetøy eller marmelade.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift