Flere resulteter finnes under oppskriften
2 ss margarin eller smør
3 dl hvetemel
2 dl kaldt vann
3 dl kremfløte
( ca 7 plater)
Smelt og avkjøl fettet. Visp sammen mel og vann til en jevn røre. Stivpisk fløten og bland den og det avkjølte fettet i melrøren.
Varm vaffeljernet. Pensle jernet godt med smeltet fett til første steking, deretter trenger det ikke smøres.
Hell ¾ - 1 dl røre i jernet, fordel den jevnt utover og stek vaflene lysegule. Legg dem på rist slik at de holder seg sprø.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift