Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g smør, romtemperert
50 g sukker
100 g lyst muscovadosukker
150 g hvetemel
½ ts bakepulver
225 g havregryn
200 g cocktailbær
50 g rosiner
(18 stk.)
Forvarm ovnen til 180 C. Kle 2 stekebrett med bakepapir. Pisk smør og sukker lett og luftig i en bolle. Rør inn mel og havregryn og bland godt. Grovhakk tre firedeler av cocktailbærene og rør dem og de hele bærene og rosinene inn i havreblandingen.
Form blandingen til ujevne kuler og legg dem på stekebrettene i god avstand slik at de har plass til å utvide seg. Trykk kjeksene litt flate med fingertuppene. Stek dem i 15-20 minutter til de er lysebrune, men fremdeles litt myke i midten.
La kjeksene avkjøles i 5 minutter på stekebrettet, legg dem så over på en metallrist så de kan avkjøles helt før servering.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift