Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg hvetemel
1 liter kulturmelk
1 kopp sukker
2 dl smeltet margarin
5 ts bakepulver
4 ts hornsalt
Fyll:
3 kopper sukker
500 g meierismør
Smelt margarinen og tilsett kulturmelk. Rør inn sukkeret. Sikt bakepulver og hornsalt i litt av melet og rør det inn i smør- og melkeblandingen. Tilsett resten av melet til en god, smidig deig som er lett å kjevle.
Kjevle ut tynne, runde leiver, ca 40 cm i diameter. Stek leivene på takke. tek først bare litt på den ene siden, snu leiven og stek den andre siden gyllenbrun.
Rør smør og sukker hvitt i fyllet. Dynk leiven litt og smør på smør- og sukkerblandingen. Brett leiven dobbel og skjær opp i 6-7 jevne, pene snipper.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift