Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g kokesjokolade
75 g smør/margarin
2 store egg
1 1/2 dl sukker
2 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
mandelspon
(15-20 stk.)
Smelt sjokolade og smør over vannbad. Ta kjelen bort fra varmen. Pisk egg med sukker og rør inn sjokoladesmøret. Sikt i mel, bakepulver og vaniljesukker. Rør godt sammen. Fyll papirformer fulle med røre og dryss over mandelspon.
Stek 10-12 min ved 210 C og sett kakene på rist til avkjøling.
Muffins kan fryses.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift