Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g poteter
100 g margarin
2 dl sukker
1 ts salt
5 dl melk
300 g byggmel
350 g hvetemel
Glasur:
5 dl melk
2 dl sukker
2 egg
1/2 ts kardemomme
Kok og mal potetene. Bland margarinen, sukker, salt og melk i den varme potetmosen. Kna inn mel til en smidig deig som er lett å kjevle.
Del opp emner, og kjevle dem ut til tynne leiver som stekes på den ene siden.
Bland ingrediensene til glasuren, og smør den på leiven med klut eller kost før leiven stekes ferdig.
Smør leiven med en blanding av smør og sukker. Brett og del den i serveringsstykker.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift