Flere resulteter finnes under oppskriften
375 g smør
150 g sukker
5 dl melk
500 g havregryn
5 ts bakepulver
400 g hvetemel
Smelt smøret, ha i sukker og melk. Hell dette over grynene og la det stå til neste dag.
Bland bakepulveret i litt av melet og bland dette inn i grynmassen. Kna inn så mye mel slik at den kan kjevles ut til en passe tynn leiv. Stikk ut runde kjeks med glass eller skjær firkanter. Prikk kjeksen med gaffel og stek dem gylne ved 185 C i 12-15 minutter.
Avkjøles på rist. Oppbevares i tett boks.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift