Flere resulteter finnes under oppskriften
2 liter melk
180 g semulegryn
1 kg meierismør
500 g melis
litt fløte
Kok opp melk og strø på semulegryn, rør godt og kok grøten i 15 minutter. La det stå kaldt til neste dag.
Rør og kna fint rugmel inn i grøten til deigen er passelig til utbaking. Kjevle ut til store leiver og halvstek på takke.
Pisk råmelk godt og slå den på den ene siden, gni godt og jevnt utover hele leiven med hånda. Leiven bør være lunken.
Stek leiven med den smurte siden opp til de er hvite og gjennomstekte. Bløt ved å dynke med lunkent vann og legg klede over.
Når leivene er myke skal de smøres med røresmør. Brett sammen.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift