Flere resulteter finnes under oppskriften
50 g gjær
4 dl vann
1 ts salt
10-11 dl hvetemel (600-650 g)
Fyll:
125 g naturell kremost
1 dl seterrømme
2 ts sennepspulver
2 store, hardkokte egg
100 g salami eller røkt skinke
(20 stk.)
Begynne med fyllet. Rør sammen ost, rømme og sennepspulver. Kok eggene, avkjøl og finhakk dem.
Klipp salami eller skinke smått opp. Bland dette i osterøren. Still ovnen på 200 C varme.
Smuldre gjæren i en bolle, varm vannet til fingervarmt og hell det over. Rør til gjæren er helt oppløst. Bland inn olje og salt og melet litt etter litt. La deigen få heve et kvarters tid. Ha deigen på melet bakebord og kna den smidig. Del deigen i to og kjevle hver del til en runding, ca 40 cm i diameter. Bruk en kakespore og spor ut 10 avlange trekanter i hver runding.
Fordel fyllet på trekantens brede del, 1 liten ss på hver og rull forsiktig sammen til horn. Pensle med vann. Sett dem på smurte bakeplater og la dem få hvile ca 15 minutter. Da settes de midt i ovnen ved 200 C og stekes i ca 12 minutter. La hornene avkjøles på rist.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift