Flere resulteter finnes under oppskriften
4 dl hvetemel
250 g semulegryn
3 dl lunkent vann
1/2 pk gjær
1 ts sukker
1/2 ts salt
Bland sammen hvetemel og semulegryn. Løs opp gjæren i lunkent vann og tilsett gjærblandingen, salt og sukker. Elt deigen godt og dekk den med klede. La den heve til dobbelt størrele på et lunt sted, ca 50 minutter.
Del deigen i 8 like store biter, som kjevles til tynne leiver ca 25 cm i diameter. Stek dem på bakepapirkledd stekeplate på midterste rille ved 220 C i ca 10 minutter, til de begynner å bli gylne. Avkjøles på rist.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift