Flere resulteter finnes under oppskriften
680 g sukker
720 g hvetemel
6 ts bakepulver
4 ts malt ingefær
4 ts malt nellik
4 ts malt kanel
120 g smeltet smør/margarin
4 egg, halvpisket
200 g rosiner
Bland alle de tørre ingrediensene i en bakebolle eller i en kjøkkenmaskin. Rør inn smeltet, avkjølt smør, melk, halvpisket egg og rosiner. Bland deigen.
Legg bakepapir i eller smør en langpanne godt. Fyll deigen i pannen og fordel den jevnt utover.
Stek kaken midt i ovnen ved 180-200 C i ca 30 minutter.
Prøv med en kakenål om kaken er gjennomstekt. Kaken bør ikke steke for lenge, for da blir den tørr.
Avkjøl kaken på rist ved å hvelve den og forsiktig ta av bakepapiret. Kaken deles i biter.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift