Flere resulteter finnes under oppskriften
75 g delfiafett, kokosfett
1 plate mørk kokesjokolade
3 ss sterk kaffe
1 egg
100 g melis
1 ts vaniljesukker
1 ½ liter puffet ris
Smelt og avkjøl kokosfettet. Smelt kokesjokoladen i kaffen.
Pisk egg og melis til eggedosis. Rør inn vaniljesukker, smeltet sjokolade og smeltet kokosfett. Vend inn puffet ris.
Lag boller med hjelp av to skjeer og sett på brett kledt med matpapir. Sett kaldt natten over.
Legg ristoppene i tette bokser og oppbevar kaldt.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift