Flere resulteter finnes under oppskriften
75 g romtemperert smør
3 finhakkede hvitløkfedd
1 ss finhakket persille eller andre urter
ev. 2 ss finrevet parmesanost
ev. 1 krm paprikapulver
ev. 1 krm pepper
(1 lang eller 4 små baguetter)
Skjær en lang baguett i 2-3 cm tykke skiver, men ikke skjær helt igjennom. Brødet skal henge sammen i bunnen.
Kuvertbrød skal skjæres som pølsebrød, dvs. nesten igjennom.
Bland smør, hvitløk, persille og eventuell annen smakstilsetning.
Smør massen tykt på snittflatene og klem sammen igjen. Rull brødet inn i aluminiumsfolie og legg det i ovnen ved 200 C i ca 15 minutter. Pass på at fyllet ligger opp, slik at det ikke renner ut.
Løsne folie og server brødet rykende varmt.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift