Flere resulteter finnes under oppskriften
50 g gjær
3 dl melk
12 dl hvetemel
250 g margarin
1 ½ dl sukker
2 krm nellik
2 krm ingefær
revet skall av 1 sitron
3 dl rosiner
1 pakke sukat
2 ss smeltet margarin
3 ss melis
1 ts vaniljesukker
(2 stk.)
Rør ut gjæren i lunken melk. Rør inn 6-7 dl hvetemel. La deigen heve i 30 minutter.
Rør margarin og sukker hvitt. Tilsett krydder, sitronskall, rosiner og sukat og rør alt sammen. Arbeid margarinblandingen og resten av melet inn i deigen som skal bli ganske fast. La deigen heve i 30 minutter.
Legg deigen på bordet og del den i to. Kjevle hver del til en tykk leiv. Brett leivene dobbelt, legg dem på stekeplaten. La kakene etterheve i 30 minutter.
Stek kakene ved 200 C i 30-40 minutter på nederste rille og pensle dem med margarin like etter steking. Legg kakene på rist. Dryss melis blandet med vaniljesukker over når de er avkjølt.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift