Flere resulteter finnes under oppskriften
2 dl havregryn
2 dl kokos
2 dl hvetemel
2 dl sukker
2 ts bakepulver
1 krm salt
100 g smør
½ dl vann
2 ss sirup
(ca 30 stk.)
Bland sammen alt det tørre. Smelt smøret og tilsett vann og sirup. Bland smørblandingen med det tørre til en jevn deig. Trill små runde boller og sett på et bakepapirkledt stekebrett og klem flate.
Stek midt i stekeovnen ved 175 C i ca 10 minutter. Avkjøl på plate.
Oppbevar i fryseboks eller tett kakeboks.
To og to kjeks kan legges sammen med sjokoladeglasur mellom.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift