Flere resulteter finnes under oppskriften
150 g margarin eller smør
2 dl farin
2 dl store havregryn
2 dl hvetemel
½ ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
½ dl melk
½ dl sirup
(ca 50 stk.)
Disse blir tynne og sprø flarn. Bør oppbevares i tett boks med lokk.
Forvarm ovnen til 175-200 C. Smelt fettet. Tilsett de øvrige ingrediensene og rør om.
Legg røren med skje med god avstand på plater dekket med bakepapir eller usmurte. Bruk ca 1 ts til hver kake og legg 10-12 på hver plate.
Stek flarnene midt i ovnen til de slutter å boble og har fått fin farge, 6-7 minutter. Avkjøl dem litt før de løsnes fra platen, med en tynn, bøyelig kniv. Bøy de eventuelt over et kjevle eller en flaske mens de er varme.
Kalde knekkeflarn kan eventuelt pensles med smeltet kokesjokolade. Flate flarn kan legges sammen to og to med smørkrem mellom. Smak den til med eventuelt sitronskall og presset sitronsaft.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift