Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg hvetemel
6 ts bakepulver
2 ts salt
250 g margarin i små biter
675 g mykt brunt sukker
225 g solsikkefrø
150 g All-Bran frokostblanding, knust
1 neve rosiner
1 ss anisfrø
5 dl skummet kulturmelk
1,25 dl solsikkeolje
2 egg, sammenvispede
(36 stk)
Til denne oppskriften trenger du 3 smurte brødformer.
Rusk er en klassisk kavring eller tørr kjeks i Sør-Afrika, der den dyppes i teen eller kaffen til frokost. Det var nederlenderne som brakte den med seg som et holdbart alternativ til brød på sine lange trek eller vandringer.
Varm ovnen til 180 C.
Bland mel, bakepulver, salt og margarin til en konsistens som fine brødsmuler. Ha i sukker, solsikkefrø, knust frokostblanding, rosiner og anisfrø. Pisk sammen melk, solsikkeolje og egg i en bolle. Ha melkeblandingen i melblandingen og rør til en deig.
Form 75 g store boller ved hjelp av hendene og legg dem tett sammen i to rader i hver brødform. Stek bollene i 1 time eller til en strikkepinne er tørr når du har stukket i dem, og bollebunnen høres hul ut når du banker på den.
Ta bollene ut av formen og avkjøl dem på rist. Ta de ferdige kavringene fra hverandre og la dem tørke helt i ovn ved 125 C på nederste rille.
Avkjøl kavringene helt før de lagres i en tett boks.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift