Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g hvetemel
30 g kakaopulver
2 ts bakepulver
½ ts natron
85 g mørk sjokolade
85 g hvit sjokolade
2 sammenvispede egg
3 dl rømme
85 g lyst muscovadosukker
85 g smeltet smør
(11 stk.)
Bland hvetemel, kakaopulver, bakepulver, natron, mørk- og hvit sjokolade i store biter i en bolle. Bland så sammen sammenvispede egg, rømme, smør og lyst muscovadosukker i en annen bolle. Tilsett rømmeblandingen i melblandingen og rør til alt akkurat er blandet og blandingen er ganske stiv, men ikke lenger.
Hell røren opp i 11 smurte fordypninger i et muffinsformbrett eller i små papirformer. Stek muffinsene ved 200 C i ca 25 minutter til de er pent hevet. La dem stå til avkjøling i formen ca 5 minutter og hvelv så ut på metallrist.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift