Flere resulteter finnes under oppskriften
6 dl hvetemel
75 g margarin
1 ts salt
25 g gjær
3 dl vann
(10 stk.)
Smuldre margarin og hvetemel med fingrene. Tilsett salt. Løs opp gjæren i lunkent vann og bland i melet.
Elt deigen smidig og la den heve i 15 minutter.
Del deigen i 10 deler. Trill dem til boller og slå dem flate på et meldrysset bord. Kjevle emnene til små leiver. Skjær et mønster i dem med en kniv.
Varm olje i en stekepanne. Stek brødene på begge sider, to av gangen. Bruk ikke for sterk varme. Brødene skal heve seg og bli lysebrune. Serveres varme.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift