Flere resulteter finnes under oppskriften
25 g gjær
1 dl melk
350 g hvetemel
3 egg
1 1/4 dl sukker
175 g smør
skallet av 1/2 sitron
125 g korinter (1 pk.)
Rør gjæren ut i lunken melk og tilsett litt av melet. Dekk til og sett det til heving. Rør smør og sukker hvitt og porøst, og tilsett revet sitronskall.
Ha smørblandingen, egg og resten av melet i gjærblandingen og arbeid deigen sammen til den er glatt og smidig. Bland inn korinter. Fylldeigen i en godt smurt og strødd randform, 1 1/2 liter. La den stå på et lunt sted og heve i 30 min.
Stek kaken på nederste rille ved 180 C i ca 45 min. Hvelv kaken på rist og avkjøl den.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift