Flere resulteter finnes under oppskriften
2 egg
200 g sukker
3 dl melk
2 ss margarin
400 g hvetemel
3 ts bakepulver
litt kardemomme
smult
Egg og sukker piskes. Smeltet margarin, melk og hvetemel med bakepulver og kardemomme haes i vekselvis. Ved passe tykkelse bør 1 ss kunne stå litt i røren før den faller til siden. Legges i varm smult med spiseskje og kokes gylne.
Kakene er fine å fryse.
Det var vanlig å koke krabbelurer til ettermiddagskaffen når det var noe smult igjen etter julebaksten.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift