Flere resulteter finnes under oppskriften
Butterdeig:
3 dl hvetemel
litt salt
4 ss vann
1 ts sitronsaft
200 g margarin
Ostekrem:
200 g reven ost
pepper
paprikapulver
reven muskatnøtt
1 ts maisennamel
1/2 fedd knust hvitløk
1 dl hvitvin
Sikt hvetemel og salt og arbeid inn så mye vann og sitronsaft at det blir en passe fast deig til å kjevle. Kjevle deigen til et rektangel. Legg smøret jevnt på og brett deigen i tre. Kjevle og brett deigen i alt fire ganger. La deigen hvile mellom hver gang.
Kjevle deigen til en leiv, ca 1 cm tykk. Stikk ut rundinger. Marker midten ved å stikke halvt gjennom rundingene med et mindre mål.
Sett kakene på usmurt bakeplate. La dem hvile noen minutter, så krymper deigen mindre uten stekingen. Stek dem på nederste ribbe ved 225 C i ca 15 minutter, til de er gyllenbrune.
Lag ostekrem: Skjær osten i strimler og smelt den ved svak varme. Rør maisennamel ut i sitronsaft og vin og bland det i osten sammen med krydder.
Løft midten av posteien og fyll dem med varm ostekrem. Bruk midten som lokk.
Serveres varme.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift