Flere resulteter finnes under oppskriften
75 g smør eller margarin
2 1/2 dl melk
25 g gjær
1/4 ts salt
3/4 dl sukker
9-10 dl hvetemel
1 ts kardemomme
Fyll:
2 ss smør
2 ss sukker
1 ts kanel
30 g hakkede nøtter
Smelt smøret og lunk melken. Rør gjæren ut i væsken og tilsett salt, sukker, kardemomme og mel til en smidig og glatt deig. Trykk deigen ut i en smurt rund form. Lag små snitt i deigen. Rør sammen fyllet og legg 1 ts fyll i hvert snitt.
La kaken heve tildekket i ca 30 min.
Stekes ved 200 C i nedre del av ovnen i ca 20 minutter.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift