Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g frisk sopp
8-10 rå poteter
fett til steking
salt
ev. hvetemel eller brødrasp og 1 egg
Skrell potetene og riv dem, bland dem med den finhakkede soppen. Smak til med salt. Legg landingen med skje i en varm stekepanne og stek lappene på begge sider til de er litt brune og potetene myke.
Hvis deigen er for løs slik at lappene ikke henger sammen, kan du tilsette litt hvetemel eller brødrasp og et egg.
Server lappene med rømme og grønnsaksalat.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift