Flere resulteter finnes under oppskriften
1 liter melk
500 g smør
375 g sukker
4 ss hornsalt
1,5 kg hvetemel
Smelt smøret, varm opp væsken så smøret ikke stivner når man har den i. Tilsett sukker og litt mel og rør godt ut hornsaltet i litt kokende vann og hell det i.
Til slutt tilfører man mel til deigen er passe fast.
La deigen stå på kjølig sted natten over. Kjevle ut leiver på ca ½ cm tykkelse. Skjær opp snøpper og stek i varm ovn.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift