Flere resulteter finnes under oppskriften
2 store egg, romtemperert 2 ts anisekstrakt eller 2 ts anisfrø frøene fra 1 vaniljestang 1 dl sukker 2 ½ dl hvetemel 2 ss maizena 1 ts bakepulver 1 ts anisfrø
Forvarm ovnen til 175 C. Smør inn en langpanne med smør. Ha bakepapir i bunnen av pannen. Smør inn papiret og dryss mel på. Rist av overflødig mel. Bland egg, vanilje, anisekstrakt og sukker i en stor bolle eller en kjøkkenmaskin. Start vispingen forsiktig og fortsett med stadig økende hastighet til eggene er svært lette og luftige og blandingens volum er tredoblet, ca 5-7 minutter. Ha mel. Maizena og bakepulver i et dørslag. Sikt ca en tredel av blandingen over eggene. Bland forsiktig inn de tørre ingrediensene. Fortsett med resten av melblandingen i to omganger. Rør forsiktig inn anisfrøene. Ha røren i pannen, og gløatt ut overflaten med en slikkepott. Stek i ovnen i 20-25 minutter, til overflaten er jevnt brun og fast når du presser den forsiktig i midten. Ta kaken ut av ovnen og før en kniv langs kantene. Snu kaken over en skjærefjel. Skru opp temperaturen i ovnen til 190 C. Skjær kaken i tre stykker med en takkete kniv. Skjær hver av stykkene i skiver på 2 cm. Ha skivene i en stor langpanne. Stek skivene i 5-10 minutter, til de er sprø og gylne. Ta dem ut av ovnen og la dem kjølne på en rist. Oppbevar aniskakene i en lufttett kakeboks på et tørt og kjølig sted.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift