Flere resulteter finnes under oppskriften
150 g smør
1 dl sukker
2 1/2 dl havregryn
2 1/2-3 dl hvetemel
1/5 ts hornsalt
50 g hakkede mandler
(25-30 stk.)
Rør smør og sukker godt. Ha i havregryn, hornsalt, hakkede mandler og mesteparten av melet. Arbeid alt sammen til en smidig deig. Ha i mer mel om nødvendig. Del deigen i 25-30 biter og rull ut. Legg dem i smurte former eller form små ringer på platen.
Stek kakene ved 175-200 C i 12-15 minutter. Avkjøl kakene og løsne dem forsiktig fra formene/platen.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift